Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Houkutus on Stephenie Meyerin ensimmäinen teos, josta on tullut suuri menestys.

Teos on suosittu erityisesti nuorten suosiossa, mutta monen ikäiset lukijat ovat pitäneet teoksesta. Jokaiselle sukupolvelle ja iälle aukeaa kirjaa lukiessa erilaisia näkemyksiä.

Itse voisin jopa väittää, että teoksesta löytyy joka lukukerralla jotain uutta, ainakin jos teoksen lukee eri ikäisenä.

Teos kertoo Bella Swanin elämästä Forksissa. Bella muuttaa sinne romaanin alussa, sillä hänen äitinsä on löytänyt uuden miehen, jonka työ vaatii matkustelua. Bellan isä asuu Forksissa.

Uudessa koulussa Bella tapaa pojan, Edwardin.

Edward on salaperäinen ja lumoava. Bella esin hämmentyy ja vähitellen kiinnostuu tämän epätavallisesta käytöksestään. 

Selviää, että Edward on vampyyri. Kuitenkin tahdon kertoa, että Edwardin perhe ei ole ollenkaan sellainen, kuin ennen twilightin lukemista vampyyrin kuvittelisi.

Edwardin perheen talosta ei löydy hauta-arkkuja, eivätkä he nuku päivisin. Tässä perheessä ei myöskään ruokailla, kuten vampyyrit yleensä. He eivät juo ihmisten verta.

Tilanteessa on kuitenkin riski. Bellan veri tuoksuu Edwardille erittäin houkuttelevalta, ja hänen on erittäin hankala kieltäytyä kiusauksesta.

Kuitenkin Bella ja Edward rakastuvat. Periaatteessa suhde on mahdoton, mutta heidän tunteensa ovat niin vahvat ja sjatukset yhteensopivat, ettei heitä voi estää.

Edwardista tulee lopulta - omista ponnistuksistaan huolimatta - Bellan suojelija.

Miksi Bella tarvitsee suojelua? Ketä vastaan? Mitä siitä seuraa ja pystyykö Edward hallitsemaan itsensä äärimmäisissäkin tilanteissa?

Lue ja nauti.

©2019 Twilight - suntuubi.com