Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Vieras

on Stephenie Mayerin kirjoittama kirja, joka ei kuitenkaan liity Twilightiin.

Kirja kertoo maapallosta, jonka pienet oliot, sielut, ovat vallanneet. Sielut ovat vallanneet ihmisten mielet, mutta vielä muutamia ihmisiä on jäljellä. Kirjan päähenkilö oli yksi heistä, kunnes häneenkin siirrettiin sielu. Hän ei kuitenkaan antanut tälle kokonaan valtaa. Hän sai pitää vielä osan ajatuksistaan kovan tahdonvoiman ansiosta. Sen vuoksi päähenkilö, Melanie pystyi pitämään rakkaat ihmisensä suojassa. Muuten vaeltaja (melanieen siirretty sielu) olisi napannut tiedot elossa olevista ihmisistä ja ehidät olisi vallattu.

  Melanie päästä osan ajatuksistaan Vaeltajan tietoon, kun he ovat autolla matkalla kohti parantajaa, jonka luo etsijä on hänet patistanut. Kumpikaan ei erityisemmin pidä etsijästä, joten Melanien veto oli hänelle hyödyllinen. Hän näytti Vaeltajalle muistoja ihanista rakkaistaan ja niin sielukin rakastui tämän tuttuihin.

 Vaeltaja antaa periksi ja lähtee vastoin sääntöjä ja tapoja etsimään ja pelastamaan Melanien tuttuja.

(en tarkoituksella selittänyt kaikkia nimiä, koska saatte iste selvittää niitä lukemalla ;) )

oma mielipide: Alku oli tylsä ja ajattelin kirjan olevan vain täynnä etsijöitä ja parantajia, mutta 80 sivun jälkeen en voinut enää irroitaa silmiäni teksistä! Kirja on uskomaton ja mukaansa nappaava!!

©2019 Twilight - suntuubi.com